Machine China otomatis Soldering Kanthi CCD (R351C) manufaktur lan supplier | RuiChi

Otomatis Soldering Machine Kanthi CCD (R351C)

Short Description:

• Nganggo kamera CCD kanggo posisi akurasi

• struktur Kompak lan stabil

• layar LCD tutul 12-inch

• 2.4G nirkabel remot kontrol (3 in 1)

• kontrol PC + windows Self-dikembangaké OS

• mesin ingkang ndamel benter 400W / 600W solder karo Recovery suhu cepet

• CE & RoHS cecek


Detail produk

konfigurasi

aplikasi


specifications

model R351C
sumbu 5-sumbu (X / Y / Z / R / kabel pakan)
travel peralatan (X / Y / Z / R) 350 * 350 * 100mm * 330 °
Max kacepetan mlaku (X / Y / Z / R) R 0-600mm / s:: X / Y / Z 180 ° / s
akurasi posisi baleni ± 0.02mm
load 10KGS
kemampuan ngrekam Program Unlimited
mode tampilan 12 "layar LCD tutul
platform sistem Windows 7 OS profesional
cara programming Layar + Wireless Remote
sistem Motion motor stepper
Range suhu 180 ℃ ~ 450 ℃
sistem dipakani kabel Soldering drive Independent lan stepper motor
specification kabel Soldering 0.8-1.2mm (bisa selaras)
Min kabel soldering dawa dipakani 0.1mm
Power supply Single phase 220 / 110V AC 50/60 Hz
meksa Air 0.4-0.8MPa
lingkungan karya 0 - 40 ℃, asor Ralative: 20% -90%
Size Machine (mm) L600 * W594 * H848mm
bobot 75Kgs

Description

• 5 sumbu (X, Y, Z, R lan 1 soldering kabel sistem dipakani).

• lunak Self-dikembangaké ing windows 7 Inggris OS kanggo operasi gampang lan latihan.

• lunak Real digitalized karo 2.4G nirkabel remot kontrol, mouse lan keyboard.

• 12 inch layar LCD Tutul Full.

• dhéwé account 400W utawa 600W (opsional) sistem dadi panas frekuensi dhuwur karo Recovery panas kanthi cepet.

• Soldering tip gampang diganti, kunci lokasi mesthekake tau ngalih sawise pangowahan tip anyar.

• Break-timah solder otomatis kabel pakan bisa ngurangi jotosan timah supaya flux isih ing PCB, mesthekake kualitas soldering saka asal.

• Kabèh standar seri mesin soldering tundhuk karo CE lan RoHS cecek.

fitur

desain 1.Advanced, wangun ayu karo lukisan lumahing khusus. Padha ukuran sakabèhé nanging ndadékaké menyang stroke efektif luwih.

programming-loropaken 2.User lan operasi karo software poto-dikembangaké adhedhasar windows 7 sistem operasi. Siji wektu printah perubahan bisa masang utawa mbusak karo wong gaya padha nilai kanggo operasi efisien lan efektif.

3.Digitized program, ngetik langsung kanggo ngowahi paramèter. 12 "layar tutul lengkap nuduhake track mlaku lan nggawe proses katon.

4.Starting solder kabel dipakani kapan, patemon pangolahan soldering beda lan mlaku karo efficiency dhuwur.

model kontrol 5.Access kanggo nyegah disoperation.

6.Parameter saka jinis titik soldering bisa nransfer flexibly. Kacepetan mlaku saben titik solder bisa nyetel dhewe antarane kabèh solder TCTerms Alignment.

7.Machine karo fungsi kanggo nyetel dhuwur padha ing arah Z-sumbu, lan amba beda bisa diatur sawise jamur repositioned.

struktur 8.Double-alur kanggo X, Y lan sumbu z, kang mundhak stabilitas sak operasi saka mesin. Ing wektu sing padha, inti utama bagean, kayata sistem kontrol, motor, inverters, etc., nggunakake diimpor merek karo kinerja banget obah.

9.Break-timah solder otomatis kabel pakan bisa ngurangi bledosan timah sing cuases flux isih ing PCB nalika Soldering ing suhu dhuwur kanggo nambah kualitas soldering.

10.The pat kepala welding karo silinder tliti lan cushioning lan imbuhan amba struktur ing posisi kanggo nggawe efek soldering sampurna.

Sistem Operasi Smart

Main User Interface

dfg

RuiChi sistem operasi robot soldering adhedhasar windows 7 OS lan migunakake PC kanggo controling, kang cepet lan stabil.

Paling kauntungan iku antarmuka panganggo banget prasaja lan bisa nambah efficiency produksi èfèktif; kacepetan mlaku saka saben titik bisa nyetel individu.

mesin bakal otomatis ngitung pesawat durasi kanggo ngadili yen perlu imbuhan perlu kanggo mesthekake mlaku Gamelan lan ndawakake gesang mesin!

Otoritas

RuiChi sistem operasi soldering pinter ngidini Manajemen panguwasa beda, kang cocok kanggo beda winates ngatur.

operator

Manajemen

Produsen

Spot Soldering Setting

sdfd (1)

wangun soldering dipakani Ternary otomatis lan karo timah wis dadi panas.

Seret Setting Soldering

sdfd (2)

Wong bisa ngomong seret soldering utawa baris soldering, sawijining cocok kanggo sawetara standar witjaksono utawa duplikat soldering titik.

Matrix Soldering Setelan

sdfd (3)

R351C soldering otomatis robot ngaktifake kanggo matrik soldering kanggo massa lan witjaksono matrik soldering titik.

parameter duplikat

sdfd (4)

Smart soldering OS ngidini data duplikat kanggo PC beda utawa stasiun karya beda.

parameter Gambar

sdfd (5)

Saben file parameter kanggo produk beda.


  • Previous:
  • Next:

  • Komponen utama

    Interaksi Layar

    otomatis-soldering-mesin-operasi-tutul layar

    HD layar tutul antarmuka operasi utama 12-inch, mung nunyuk kanggo operate robot soldering iki lan ngawasi kabeh obah nglacak kanggo nggawe mesin soldering apa lancar.

    Sistem suhu

    suhu-monitor

    frekuensi dhuwur prabawa sistem dadi panas karo panel kontrol layar tutul, mung tunyuk kanggo setelan suhu. solder inovatif algoritma suhu ngaktifake suhu waras kanthi cepet kanggo nggawe manawa soldering robot nggawe soldering sampurna.

    soldering Kepala

    vsdfdsd

    1.Soldering sirah iku kunci robot.Its soldering panas unsur migunakake coil salaka kanggo materi.

    2.And prabawa jinis soldering tip ndadekake kacepetan panas suhu banget fast.The bali antarane titik Kola solder kanggo kang sabanjuré.

    3.With ing 330 derajat rotasi sumbu, robot R351 cocok kanggo amba paling beda saka produk welding.

    solder pakan

    soldering-kabel-dipakani

    1.dhuwur tliti soldering kabel dipakani part nyelarasake karya dening soldering pinter OS driving, kang bisa tekan 0.1mm akurasi dipakani.

    2.Wire tindikan setir wis proses soldering timah supaya tip soldering njaluk timah luwih cepet, kang penting banget kanggo ningkatake kualitas soldering.

    Tips soldering

    soldering-tips

    Free kanggo desain tip soldering unik kanggo saben klien. Dibandhingake tips soldering liyane, tips dirancang ngelmu bakal bantuan kanggo nyimpen 1/5 kanggo 1/4 solder timah, sing paling apik digunakake kanggo riset khusus beda utawa berkembang waé.

    Soldering Tip Cleaning

    otomatis-cleaning

    1.The soldering sirah kanthi otomatis bakal bali menyang di resiki dening online sawise ngrampungake titik soldering sing parameter nyetel ing program.

    2.The sirah di resiki soldering bakal bantuan kanggo njaga kualitas soldering apik.

    Standard Base Plate

    Saving

    peralatan 1.Standard bakal mlebukake bebarengan karo robot soldering.

    peralatan 2.Customized bisa dirancang miturut sarat customer kang.

    ngatur peralatan

    OEM-peralatan-kanggo-soldering-robot

    peralatan 1.Standard bakal ditampa bebarengan karo mesin.

    peralatan 2.Customized bisa dirancang miturut sarat customer kang.

    Motion Systems

    ghjyrty

    Kabeh unsur kontrol, kalebu PC industri, driver saka motor stepper kanggo XYZR sumbu, gerakan controller, bagean pangayoman, controller silinder online, controller daya etc. diinstal kanthi kuwat ing iki cawan logam.

    Sawijining awak saka robot soldering otomatis.

    ngluwihi bandar

    soldering-robot-extention-bandar

    1.USB bandar lan LAN - desain advance kanggo nganyari generasi lan akses kanggo produksi baris beda, iki robot sing luwih cocok kanggo panggunaan indhustri.

    2.Please nggawe manawa port ESD disambungake nalika robot nggarap.

    Remote Control Wireless

    dfgd

    Remot kontrol nirkabel accesses operasi kontrol paling saka PC industri, kang bantuan sing luwih gampang kanggo program ing welding robot.

    Positioning CCD

    sdfdsfs

    CCD sistem lokasi bisa èfèktif nambah tliti lokasi lan mbaleni akurasi posisi.

    Tombol Operation

    Mulai STOP RESET darurat Stop

    kanggo

    Aplikasi beda Of otomatis Soldering Robot

     

    Otomatis Soldering Kanggo Earphone

    xvxdfsf (2)

    Kanggo sing produk prasaja nanging karo ukuran cilik, robot soldering ditambahaké peralatan standar kanggo nggawe manawa efek soldering wareg.

    Led Soldering cahya

    xvxdfsf (1)

    LED katerangan industri penerbitan kasungsun awal dilengkapi robot soldering otomatis iki.

    Listrik Meter Soldering

    xvxdfsf (3)

    The otomatis welding robot R351C nganggo stably karo beda Pcb soyo tambah komponen intensif, welding ing kesenjangan cilik cepet tanpa karusakan.

    Industrial Electric Wire Soldering

    xvxdfsf (4)

    Kanggo soldering timbal-free gedhe-ukuran kabel industri soldering, peserta solder liyane kuat bisa dibangun.

    USB Flash Disk Soldering

    xvxdfsf (5)

    model iki saka robot R351C welding bisa digunakake kanggo soldering elektronik beda, nggawe babak lan joints solder sampurna kanggo kualitas memori USB flash. We offer tips OEM kanggo produk beda.

    Products Military PCB Soldering

    xvxdfsf (6)

    dikarepake tliti paling produk militèr lan aviation Panjaluk paling layanan robot proses soldering, R351C soldering akeh iki jenis perusahaan.

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!